Sponsorkliks

Een makkelijke manier om gratis (!) een steentje bij te dragen aan onze vereniging en ons dansplezier is SponsorKliks. Voor u een hele kleine moeite, voor ons een groot plezier!

Waarom SponsorKliks?

Doet u vaak online aankopen, bijvoorbeeld via Thuisbezorgd, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com of Expedia? Als u dit voortaan doet via SponsorKliks, dan ontvangen wij als vereniging over het aankoopbedrag van deze bestelling een percentage commissie. Dit kost u niets extra, alleen een paar muisklikken.

Dus wilt u ons ook gratis (!) sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan al uw online aankopen doet via onze SponsorKliks-pagina. Voor u een kleine moeite, voor onze vereniging een directe en makkelijke bron van inkomsten.

Wilt u ons extra helpen? Vraag dan ook uw omgeving om al hun online aankopen via onze SponsorKliks-pagina te doen.

Hoe werkt het?

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie gaat naar de bankrekening van de vereniging.

Dus in plaats van rechtstreeks naar bijvoorbeeld bol.com te gaan, ga via onze SponsorKliks-pagina naar de site van bol.com. Wij als vereniging profiteren dan direct van uw online aankoop!

SponsorKliks app

Er bestaat ook een SponsorKliks app! Zowel voor iOS als Android. Zo hoeft u voor een online aankoop niet speciaal de pc of laptop aan te zetten – via de app kunt u naar alle deelnemende winkels. Dat maakt het kopen via SponsorKliks nog makkelijker!

Ook kunt u via de app direct zien hoeveel commissie er al is opgehaald voor DSV Sway of life.

Wij zouden het ontzettend waarderen als u uw online aankopen voortaan doet via SponsorKliks!

SponsorKliks Browserextensie 

Er bestaat een mogelijkheid om een browserextensie te installeren, zodat je nooit meer kunt vergeten om SponsorKliks te gebruiken bij online aankopen. Daarmee verzekert u dus dat wij profiteren van uw online aankopen! 

Voor Chrome kunt u deze hier downloaden