Een makkelijke manier om gratis (!) een steentje bij te dragen aan onze vereniging en ons dansplezier is SponsorKliks. Voor u een hele kleine moeite, voor ons een groot plezier!

 

Waarom SponsorKliks?

Doet u vaak online aankopen, bijvoorbeeld via Thuisbezorgd, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com of Expedia? Als u dit doet via SponsorKliksontvangen wij als vereniging, DSV Sway of life, van deze bestelling een percentage commissie van het aankoopbedrag. Dit kost u niets extra, alleen een paar muisklikken.

Dus wilt u ons ook gratis (!) sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan al uw online aankopen doet via onze SponsorKliks-pagina. Voor u een kleine moeite, voor onze vereniging een directe en makkelijke bron van inkomsten.

Wilt u ons extra helpen? Vraag dan ook uw omgeving om al hun online aankopen via onze SponsorKliks-pagina te doen.

 

Hoe werkt het?

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie gaat naar de bankrekening van de vereniging.

Dus in plaats van rechtstreeks naar bijvoorbeeld bol.com te gaan, ga via onze SponsorKliks-pagina naar de site van bol.com. Wij als vereniging profiteren direct van uw online aankoop!

 

 

SponsorKliks app

Er bestaat ook een SponsorKliks app! Zowel voor iOS als Android. Zo hoeft u voor een online aankoop niet speciaal de pc of laptop aan te zetten – via de app kunt u naar alle deelnemende winkels. Dat maakt het kopen via SponsorKliks nog makkelijker!

Ook kunt u via de app direct zien hoeveel commissie er al is opgehaald voor DSV Sway of life.

Wij zouden het ontzettend waarderen als u uw online aankopen voortaan doet via SponsorKliks!