In maart 2018 is DSV Sway of life, als het jongste formatieteam van Nederland, begonnen met trainen. Het doel voor het team ligt niet alleen op de NK, maar ook op de EK/WK. 

Om deze doelen te kunnen bereiken hangt er aan de danssport een behoorlijk prijskaartje. Helaas wordt de danssport niet financieel ondersteund door bijvoorbeeld het NOC*NSF. Alles moet dus gefinancierd worden met contributiegelden die door de dansers worden betaald. Daarnaast zijn wij volledig aangewezen op sponsorgelden. 

Vandaar de Club van 50! Voor deze Club van 50 zijn wij op zoek naar bedrijven, familie en vrienden die voor € 50 per plaatsing een jaar lang lid willen worden van deze club. Als tegenprestatie zal uw naam, logo of foto op onze website geplaatst worden, zodat iedereen kan zien dat u ons ondersteunt. Tevens zal u vermeld worden tijdens evenementen/activiteiten die door ons worden georganiseerd. 

Waar wordt het geld voor gebruikt? 

  • De muziek (deze wordt gehuurd of zelf ontwikkeld) 
  • De danskleding, make-up en bruiningsproducten
  • Eventuele bijdrage aan dansschoenen en/of trainingspakken 
  • Eventuele bijdrage aan toekomstige reizen naar EK/WK 

Wilt u onze vereniging steunen voor € 50 per jaar? Vul dan onderstaand formulier in. Bekijk op deze pagina welke Club van 50-leden u voorgingen!